UČITAVANJE

Unesite reč za pretragu

Šta i kako radimo?

GOLDEN SPACE AKADEMIJA

Šta i kako radimo?

Podelite
sta i kako radimo

Shodno našoj misiji i postavljenim ciljevima, omogućili smo građanima Srbije da po najnižoj ceni kupuju INVESTICIONO ZLATO. To je sertifikovano zlato, čistoće 999.9 prema standardu LBMA (London Bullion Market Association), proizvedeno u rafinerijama koje se nalaze na Good Delivery listi.

Dakle, građani Srbije kod nas mogu da kupe fizičko zlato i ponesu ga kući ili skladište u svoje sefove. Za korisnike programa LIFE, PREMIUM i RELAX, omogućujemo besplatno skladištenje kupljenog zlata u sefu kod naše poslovne banke.

VAŽNO!

Mi ne prodajemo fiktivno zlato, na depoima negde u inostranstvu ili u elektronskoj formi i ne trgujemo na FOREX tržištu. Sve to iz razloga maksimalne sigurnosti za naše klijente-kupce.

U ponudi imamo INVESTICIONO ZLATO (često se koristi termin i MONETARNO ZLATO), u sledećim apoenima:

0,5;  1;  2;  5;  10;  20;  31,1(1Oz);  50;  100;  250 i 1.000 g.

Manje kupljene količine isporučujemo istoga dana, nakon dinarske uplate na naš poslovni račun. Veće količine prodajemo uz avansnu uplatu, sa definisanim rokom isporuke (7-10 dana).

Pored jednokratne i avansne kupovine INVESTICIONOG ZLATA, omogućujemo kupovinu na redovne mesečne rate kroz namenske Programe: LIFE, PREMIUM i RELAX. Klijenti koji kupuju INVESTICIONO ZLATO jednim od navedenih programa imaju određene pogodnosti:

  1. Popust na redovnu GOLDEN SPACE cenu od 1%;
  2. Besplatno skladištenje kupljenog zlata u depou.

Cena pokretanja jednog od tri programa kupovine INVESTICIONOG ZLATA, na redovne mesečne rate iznosi 3.000 din. i podrazumeva definisanje online naloga, otvaranje depoa za besplatno skladištenje zlata, online praćenje stanja u depou. U odgovarajućem Ugovora o uzajamnim pravima i obavezama, klijent-kupac može da definiše naslednke (sva tri Programa) i/ili korisnike (Programi LIFE I PREMIUM).

Oznake:

1 Komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *