UČITAVANJE

Unesite reč za pretragu

Štedite u zlatu – Svet gori, a mi u bankama držimo 14 milijardi evra

GOLDEN SPACE AKADEMIJA Video materijal

Štedite u zlatu – Svet gori, a mi u bankama držimo 14 milijardi evra

Podelite

Svet gori, a mi u bankama držimo 14 milijardi evra – Štedite u zlatu

Svet gori, požar je svuda oko nas. Dugovi uništavaju narode, drastično pada životni standard, a mi se ponašamo kao da se ništa ne dešava i u propalim bankama držimo 14 milijardi naše teško stečene imovine.

Svuda oko nas su znakovi upozorenja, ali mi smo zaslepljeni svakodnevnim životom, zaboravljajući da je naša budućnost na kocki. Ekonomija je nestabilna, politička klima je napeta, a socijalna pravda je sve više i više ugrožena.

Umesto da se suočimo sa ovim izazovima, mi se povlačimo u naše sigurne zone, nadajući se da će problemi nestati. Ali oni neće. Naša teško stečena imovina, koju čuvamo u bankama koje su na ivici propasti, samo je simbol naše nesposobnosti da se suočimo sa stvarnošću.

Moramo da shvatimo da je vreme za promene. Moramo da preuzmemo odgovornost, da se suočimo sa izazovima i da radimo na stvaranju bolje budućnosti. Moramo da prestanemo da se pravimo da se ništa ne dešava i da počnemo da delujemo. Jer, na kraju krajeva, svet u kojem živimo je jedini svet koji imamo. Vreme je da ga sačuvamo.

Zaključak je ekonomiste Branka Dragaša i dr Dragana Dejkovića, vlasnika agencije GOLDENSPACE.

Više informacija i cene investicionog zlata pogledajte na sajtu:

https://golden-space.rs/

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *